Posjet Dubrovačkom pravosudnom području

  • Slika /slike/Dubrovnik/Dubrovnik - naslovna.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković sa suradnicima, državnim tajnicima dr.sc. Kristianom Turkaljom i Jurom Martinovićem, u ponedjeljak, 17. srpnja 2017. godine posjetio je Dubrovačko pravosudno područje.

Tijekom posjete, ministar Bošnjaković se, zajedno s državnim tajnicima Turkaljem i Martinovićem, sastao s čelnicima pravosudnih tijela u Gradu Dubrovniku, i to sa sutkinjom ovlaštenom za obavljanje poslova sudske uprave Županijskog suda u Dubrovniku Jositom Begović, županijskim državnim odvjetnikom Damirom Jaspricom, općinskim državnim odvjetnikom Dominkom Hladilom,  sucem ovlaštenim obavljati poslove sudske uprave Općinksog suda u Dubrovniku Mariom Bulumom, voditeljem Stalne službe Dubrovnik Trgovačkog suda u Splitu Srđanom Gavranićem i predsjednicom Prekršajnog suda u Dubrovniku Mirjanom Lujak.

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković zajedno s državnim tajnicima dr.sc. Kristianom Turkaljem i Jurom Martinovićem posjetio je i Zatvor u Dubrovniku gdje su u pratnji upravitelja Zlatka Karačića razgledali Zatvor.

Nakon održanih sastanaka sa čelnicima pravosudnih tijela u Gradu Dubrovniku, ministar Bošnjaković sastao se i s Matom Frankovićem, gradonačelnikom Grada Dubrovnika.

Osim održanih sastanaka u Gradu Dubrovniku, ministar Bošnjaković se u popodnevnim satima sastao sa čelnicima pravosudnih tijela u Gradu Metkoviću, i to s voditeljicom Stalne službe u Metkoviću i Stalne službe u Pločama Općinskog suda u Dubrovniku Venerom Matić, sucem Antom Šprljom, voditeljem Stalne službe u Metkoviću Općinskog državnog odvjetništva u Dubrovniku Vladom Žderićem i voditeljem Stalne službe u Metkoviću Prekršajnog suda u Dubrovniku Stipanom Parmaćem.

Sastanku , uz ministra Bošnjakovića, nazočili su i državni tajnik dr.sc. Kristian Turkalj i državni tajnik Juro Martinović.

Nakon održanog sastanka sa čelnicima pravosudnih tijela, ministar Bošnjaković sastat će se s Daliborom Milanom, gradonačelnikom Grada Metkovića

Pisane vijesti | Organizacija pravosuđa