Radionica za službenike sudova „Uređivanje sadržaja za objavu na internetskoj stranici suda - Portal sudova"

  • Slika /slike/vijesti naslovnica/05-09-2019-Radionica za službenike sudova-Uređivanje sadržaja za objavu na internetskoj stranici suda - Portal sudova/IMG_8904.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Ministarstvo pravosuđa započelo je s educiranjem službenika sudova koji će upravljati sadržajem na internetskoj stranici suda. 

Radionice se organiziraju za administratore/ključne korisnike u sudovima u sklopu projekta „Nadogradnja aplikativnog sustava eSpis“ pod aktivnošću „Dizajn i razvoj javnog web portala sudova“. Na radionici sudjeluju ključni korisnici/administratori u sudovima koji se educiraju za rad u programu za administriranje i uređenje sadržaja za objavu na javnom web portalu.
 
Do sada su održane dvije radionice i to u četvrtak, 5. rujna 2019. godine u Zagrebu za administratore/ključne korisnike iz zagrebačkih, varaždinskih i bjelovarskih sudove i u petak, 6. rujna 2019. godine u Splitu za sudionike iz splitskih, zadarskih i dubrovačkih sudova.
Za administratore/ključne korisnike iz osječkih i vukovarskih sudova radionica se će se održati u srijedu, 11. rujna 2019. godine u Osijeku, a za sudionike iz riječkih i pulskih sudova u petak, 13. rujna 2019. godine u Rijeci.

Pisane vijesti