Posjet Šibenskom pravosudnom području

  • Slika /slike/vijesti naslovnica/Šibenik/image-0-02-05-054d4e78c7d606e342ccfa594da2a67549abfbb36ac3094819d7528fa97d9f0e-V.jpg
  • Slika
  • Slika

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković sa suradnicima, državnim tajnikom dr.sc. Kristianom Turkaljom i pomoćnicom ministra Sandom Kulić Makar, u srijedu, 2. kolovoza 2017. godine posjetio je i Šibensko pravosudno područje.

Tijekom posjete, ministar Bošnjaković se, zajedno s državnim tajnikom Turkaljem i pomoćnicom ministra Kulić Makar, sastao sa čelnicima pravosudnih tijela u Gradu Šibeniku, i to s
predsjednikom Županijskog suda u Šibeniku Saniborom Vuletinom, županijskom državnom odvjetnicom Živanom Beroš Dodig, predsjednicom Općinskog suda u Šibeniku Iris Živković, v.d. općinskom državnom odvjetnicom Majom Dogan i predsjednikom Prekršajnog suda u Šibeniku Mirkom Škaricom.
 
Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković zajedno s državnim tajnikom dr.sc. Kristianom Turkaljem i pomoćnicom ministra Sandom Kulić Makar posjetio je i Kaznionicu i zatvor u Šibeniku gdje su u pratnji v.d. upravitelja Gorana Čuljka razgledali Zatvor.
 
Nakon održanih sastanaka sa čelnicima pravosudnih tijela u Gradu Šibeniku, ministar Bošnjaković sastao se i s Željkom Burićem, gradonačelnikom Grada Šibenika.

Pisane vijesti | Organizacija pravosuđa