Posjet pravosudnim tijelima Grada Varaždina

Slika /slike/vijesti naslovnica/Posjet Varaždinskom pravosudnom području/Sastanak - svi.jpg

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković sa suradnicima, državnim tajnikom Jurom Martinovićem, pomoćnicom ministra Sandom Kulić Makar i pomoćnicom ministra Janom Špero, u ponedjeljak, 9. listopada 2017. godine posjetio je pravosudna tijela u Gradu Varaždinu.

Tijekom posjete, ministar Bošnjaković se, zajedno sa suradnicima, sastao sa čelnicima pravosudnih tijela u Gradu Varaždinu i Gradu Čakovcu i to s predsjednicom Županijskog suda u Varaždinu Snježanom Hrupek-Šabijan, predsjednicom Trgovačkog suda u Varaždinu Jasnom Lekić, sutkinjom ovlaštenom za obavljanje poslova sudske uprave Prekršajnog suda u Varaždinu Jadrankom Orlović, predsjednikom Općinskog suda u Varaždinu Alanom Pretkovićem, v.d. županijskom državnom odvjetnicom u Varaždinu Biserkom Šmer-Bajt, općinskim državnim odvjetnikom u Varaždinu Goranom Supančićem, voditeljicom Probacijskog  ureda u Varaždinu Vesnom Šumiga, predsjednikom  Prekršajnog suda u Čakovcu Draženom Bence, predsjednicom Općinskog suda u Čakovcu Jasnom Vehtersbah Stojan i općinskom državnom odvjetnicom u Čakovcu Majom Jurinec Turk.

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, zajedno s državnim tajnikom Jurom Martinovićem, pomoćnicom ministra Sandom Kulić Makar i pomoćnicom ministra Janom Špero, posjetio je i Zatvor u Varaždinu gdje su u pratnji upravitelja Paje Likića razgledali Zatvor.

Nakon održanih sastanaka sa čelnicima pravosudnih tijela u Gradu Varaždinu i Gradu Čakovcu, ministar Bošnjaković sastao se i s Ivanom Čehokom, gradonačelnikom Grada Varaždina i županom Varaždinske županije Radimirom Čačićem.


Pisane vijesti | Organizacija pravosuđa