Ministar pravosuđa čestitao Hrvoju Panžiću i Rini Stapiću

  • Slika /slike/vijesti naslovnica/Svjetske igre u Los Angelesu/Svjetske igre 2017-1.jpg
  • Slika
  • Slika


"Bravo Hrvoje!

Čestitam Vam na osvojenoj i obranjenoj zlatnoj medalji na Svjetskim igrama policajaca i vatrogasaca. Zlato na Vašim svjetskim igrama sjajne su niske odličja i vjerujem u nastavak Vaše sjajne karijere.


Bravo Rino!
Čestitam i Vama na ostvarenim rezultatima na Svjetskim igrama. Uspješnim borbama pokazali ste duh iskusnih hrvatskih sportaša i vjerujem kako će nastavak Vaše karijere biti okrunjen odličjima.
 
U ime Ministarstva pravosuđa i osobno želim Vam puno sreće i sportskih uspjeha."


Na Svjetskim igrama policajaca i vatrogasaca koje su se održale u Los Angelesu, SAD, sudjelovalo je oko 8 tisuća policajaca i vatrogasaca iz 70 država koji su odmjerili svoje snage u 65 sportskih disciplina.

U žestokoj konkurenciji službenik Odjela osiguranja Zatvora u Splitu, Uprava za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa, Hrvoje Panžić osvojio je i obranio zlatnu medalju u judu.

Hrvoje Panžić u kategoriji do 90 kg, starosne kategorije seniori od 30 do 40 godina, borio se u pet borbi i ostvario isto toliko pobjeda protiv Amerikanca, Brazilca, Argentinca, Rusa i Gruzijca.

Voditelj odsjeka Split, Služba osiguranja pravosudnih tijela Uprave za organizaciju pravosuđa Ministarstva pravosuđa, Rino Stapić nije uspio obraniti brončanu medalju s prošlogodišnjih Svjetskih igara, ali je osvojio vrlo dobro peto mjesto.

Rino Stapić u kategoriji do 100 kg, starosne kategorije seniori od 40 do 50 godina, borio se u pet borbi. Pobijedio je u tri borbe, a izgubio u dvije te time zauzeo peto mjesto. 

Pisane vijesti