Ministar Ante Šprlje na međunarodnom sajmu sigurnosti

Slika /slike/vijesti naslovnica/HR delegacija.jpg

Ministar pravosuđa Ante Šprlje s državnom tajnicom Majom Grubišin i državnim tajnikom Kristianom Turkaljem od 6. do 8. ožujka 2017. godine u posjeti je međunarodnom sajmu sigurnosti 2017 (Security and Policing 2017 –The official UK Government global security event). 


Na sajmu, kojeg organizira Vlada Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske, predstavlja se 400 međunarodnih tvrtki s najnovijim tehnološkim dostignućima i inovativnim tehnologijama iz područja sigurnosti odnosno robotike, videonadzora, informatičke sigurnosti i drugo. 
 
 
 
 

U sklopu posjete, ministar Ante Šprlje sa suradnicima i veleposlanikom Republike Hrvatske u Ujedinjenoj Kraljevini Velike Britanije i Sjeverne Irske dr.sc. Ivanom Grdešićem sastat će se u Ministarstvu pravosuđa sa Sir Oliverom Healdom, državnim ministrom za pravosuđe i sudove, posjetit će Royal Court of Justice gdje će ga primiti predsjednik žalbenog suda, sudac Nicholas Hamblen te zatvor u Middlesexu i muzej Kraljevske zračne snage (Royal Air Force Museum).
 
   


Najave | Zatvorski sustav