11. Konferencija o elektroničkom nadzoru „Blurring boundaries; making and breaking connections"

Slika /slike/vijesti naslovnica/plakat 4.jpg

11. Konferencija o elektroničkom nadzoru pod nazivom „Blurring boundaries; making and breaking connections“ održat će se u Zagrebu od 16. do 18. travnja 2018. godine u Hotelu Sheraton. 

Ista je suorganizirana od strane Sektora za probaciju Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske i Konfederacije europske probacije (CEP - Confederation of European Probation) te je potvrđen dolazak 240 sudionika sa svih kontinenta svijeta.

Preko dvadeset godina se održavaju Konferencije o elektroničkom nadzoru CEP-a svake dvije godine te je iznimna čast i zadovoljstvo što je ove godine Republika Hrvatska izabrana kao domaćin ovog prestižnog događanja.

Predavanja i okrugle stolove u okviru konferencije vodit će međunarodni eminentni stručnjaci i predstavnici akademske zajednice kojima je elektronički nadzor i aspekti povezani s istim u fokusu njihovog znanstvenog rada.

Ispred Ministarstva pravosuđa će o temama elektroničkog nadzora te provedenog pilot projekta elektroničkog nadzora u Republici Hrvatskoj razgovarati državni tajnik Juro Martinović, pomoćnica ministra za zatvorski sustav i probaciju Jana Špero, načelnik Sektora za probaciju Goran Brkić te voditeljica Probacijskog ureda Zagreb II Vesna Zelić Ferenčić.

Sudionicima Konferencije će se predstaviti i ugledni proizvođači opreme za elektronički nadzor koji će ovom prilikom predstaviti svoje proizvode i najnovije tehnologije te su u sklopu programa Konferencije predviđene aktivnosti i događanja u duhu hrvatske tradicije omogućene od strane brojnih domaćih i stranih sponzora.

Najave